lördag 20 augusti 2011

Åter till det normala...

Ja, jobb som vanligt. Haha. Man har inte mycket annat vettigt för sig känns det som. Men det är ändå skönt att vara tillbaks på något sätt...
Är dock i stort behov av nya arbetsskor. Har provat ett par Ecco-sandaler men de satt inte alls bra på mina fötter... Är lite småsugen på ett par MBT, ni vet de där rundade skorna. De har kommit med en ny modell som är lite nättare och inte alls lika rundad. Priset är ju dock 2300 kr(!), men samtidigt kanske det är en investering i hälsan? Är ju inte alls vidare kul att få t ex hälsporre eller förslitningsskador i höft/knän...  Kanske det är värt 2300 kr? Eller gör dessa skor enbart nytta när problemet redan uppstått? Någon som testat MBT och har något att säga om skorna?

Anyway, tankarna kring Norge snurrar i mitt huvud. Det känns så krångligt just nu, som att så mycket måste klaffa för att allt ska lösa sig och gå bra. Mailade iväg alla våra CV till Adecco idag, men tänker att de säkert inte kan fixa ett boende till oss tillsammans. Då har vi ju ett problem. Och vi kan säkert hitta någon lägenhet själva och få ett jobb direkt via sjukhuset, men det ska ju lösa sig för oss alla tre. Det är väl det som är problemet... suck! Är så nervös att det inte ska lösa sig och att det inte blir av, att vi fastnar här i lilla Karlskrona... Men men, ska försöka att inte tänka så mycket på det!
Kanske är det någon som har tips på en smidig lösning, hur vi kan hitta ett boende och jobb lite smidigt?

Ringde ju Nurse Partner, förra veckan tror jag det var, och frågade om de hade något krav på erfarenhet osv. De sa att de vill helst att man ska ha jobbat i 1½ år så där försvann ju ett alternativ. Vet en från Nurse Partner som sagt att det inte är alls konstigt att det är det kravet, man ska vara rädd om sin legitimation. Absolut ska man det, men det ska man ju vara även här i Sverige?!

Well well, kanske är dags att krypa ner i sängen nu så jag inte gäspar lika mycket som jag gjort ikväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar