fredag 9 september 2011

Fix

Har försökt ringa vissa samtal idag. A-kassan gick åt skogen, de hade visst inte öppet fredagar? Får ta och ringa på måndag i stället... Passet skiter jag i att förnya, det går ut 23 januari så förväntar mig en hemresa innan dess. Dock är väl pass inte nödvändigt för resor inom Norden? Men men, lika bra att ha ett!

Ringde Försäkringskassan också och frågade vad jag ska fylla i för blankett. Först sa hon E-101, men hon ångrade sig. Eftersom jag från och med 30/9 inte har något arbete i Sverige är det istället blankett 5459 som ska fyllas i. Tydligen är blankett E-101 till för de som jobbar i Sverige men åker över till Norge för jobb i perioder. Så för vår del är det blankett 5459 som gäller. Hoppas det blir rätt!

Har även fått svar tillbaks från Mailen angående vårt biljettförslag och hon tyckte det passade jättebra! Fick adress och info om boendet hon bokat in oss på, från 10 oktober till årets slut! Har fått vägbeskrivning och allt som vi förmodligen behöver veta inför avresa.

Har fattat det som att Adecco har två kollektiv i Bergen, ett mindre (tror det var 5 rum) som ligger nära sjukhuset, och ett större med 10 rum, som ligger en bit i från sjukhuset. Vi har blivit inbokade på det större, det blir väl lättast så eftersom vi vill bo ihop. Tidigare sa vår första kontakt att det var eget badrum på rummet, men det kanske gäller det mindre boendet... Mailen skrev i alla fall att det finns Internet, gemensamt kök och vardagsrum samt ett badrum per lägenhet (5 rum). Hade hoppats på egen toalett i alla fall, men men, nu är det som det är. Hoppas bara det är folk som städar och så, haha!

Nehe, dags att ta tag i dagen, göra sig i ordning och äta innan jobb! Ha det underbart :)

1 kommentar:

  1. Hej kan inte du skriva lite om din tid på högskolan/universitetet? Hade du något extrajobb, vilka ämnen bör man vara intresserad av om man vill bli sjuksköterska. Skriv gärna lite om dina framtidsplaner. :)

    SvaraRadera