lördag 14 januari 2012

Aj...

Alltså, mina ben. Om de var ödelagda igår vet jag inte vad de är idag. Varje steg jag tar gör ont. Varje gång jag ska sätta mig ner gör det ont. När jag går ner för trappan skakar mina ben och jag försöker tänka "det gör inte sååå ont längre", samtidigt som jag jämrar mig för varje steg...

Inatt hade jag mina riktiga stödstrumpor på mig. Benen höll sig bra, men det här med kisseriet och sömnen var ungefär samma. Sover cirka 3 timmar i stöten och imorse när jag stod och borstade tänderna innan jag gick och la mig insåg jag hva som skjer med meg. Jag tittar på mig själv i spegeln, inser att det var otroligt skönt att knäppa upp mina jeans. Och ja, där har vi lösningen. Min vätska verkar tydligen vilja ansamlas i buken, så imorse såg jag ut att vara gravid i vecka 17. Vet inte om stödstrumporna hjälpte något egentligen, men kanske lite. Frågan är bara vad jag gör åt en uppsvälld mage? Korsett?

Natten var helt okej, hade en del att göra, ganska många patienter och fler kom det under natten. Trots att det egentligen inte är så mycket att göra, känns det alltid så när man jobbar natt. Man är inte riktigt så alert som på dagen. Inatt insåg jag faktiskt dessutom att jag nog kommer sakna kirurgen 3 lite när jag åker hem. De är trevliga och det är härligt att jobba där!

Dags att vila ögonen en stund, snart dags för natt 3 av 4! Håll tummarna för en bra natt!

1 kommentar:

  1. Hahah! Vilka problem du har malin. Din vätskebalans känns lite förstörd nattetid! Men om du använder både stöttestrumpor och korsett... vad händer med din vätska då? Kommer det att resultera till att du går upp två storlekar i bh? eller får en sjukt enorm vattenskalle? ;) Väntar med spänning!

    SvaraRadera