tisdag 20 december 2011

En liten reflektion angående Bergen...

Bergen som stad är mycket trevlig. Det finns mycket att göra och trots att det faktiskt bor ca 250 000 människor här, känns det inte så stort. Utelivet är riktigt bra,men å andra sidan har jag inte så mycket att jämföra med :P Men varje gång vi varit ute har vi haft det riktigt trevligt! Det finns en del mysiga och trevliga ställen som tilltalar rekorderliga människor, ordentligt klädda och majoriteten runt 30års ålder. Me like :) Något vi dock reflekterade över i lördags när vi var ute är att bergensarna verkligen klär upp sig när de ska gå ut. Särskilt killarna (eller så kanske det handlar om att vi tittar på killar och inte tjejer), det är nästan övervägande kostym, skjorta och slips. Ibland kan de "slappa till det" med enbart skjortan och strunta i slipsen och kostymen.

Personligen tycker jag det är snyggt med välklädda killar, men det län också bli väldigt missvisande. Plötsligt ser/träffar man någon till vardags som har HELT andra kläder och är långt ifrån en "skjort-och-kavajkille"...


Jaja, bara lite svammel från en mycket trött sjuksköterska som ser fram emot att sluta jobba om 1 timme och 10 min! Ha dé!


Published with Blogger-droid v2.0.2

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar