söndag 4 december 2011

Saknad

Ikväll saknar jag min familj otroligt mycket. Det bara kom över mig sådär... Saknar att inte ha de nära och det känns konstigt att vara utan dem i jul.
Ni är bäst, jag älskar er!
Published with Blogger-droid v1.6.9

3 kommentarer:

  1. Och vi älskar och saknar dig! Det blir en konstig jul i år...:(

    SvaraRadera
  2. Hej! Kul att läsa om dina erfarenheter i Norge. Jag blir färdig till sommaren och är rätt sugen på att så småningom jobba i Norge. Tror du man kan göra det som helt färsk ssk eller måste man göra ett hundår inom landstinget innan det kan bli aktuellt?
    MVH
    Eva

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Kul att du tycker om att läsa (även om jag för tillfället är dålig på att uppdatera).

    Jag tror att du måste känna efter själv hur du vill göra. Jag skulle nog inte vilja åka direkt efter examen, men jag åkte ju efter att ha jobbat bara 4 månader som ssk i Sverige.
    Jobbade på en avdelning som gav mig väldigt mycket men det var ju helt klart en chansning att åka hit, men det är det kanske alltid? Jag resonerade dock som så att går det dåligt eller om jag inte trivs kan jag ju åka hem igen!

    Var supernervös när jag kom och skulle börja jobba, men tycker det är lättare att jobba som ssk här (i alla fall i Bergen, vet inte hur det är på andra ställen i Norge) än hemma. Mindre ansvar och mindre patienter.

    Så känn efter och kanske våga hoppa. Vem säger att man vågar/klarar mer efter att ha jobbat i 5 år? Det är ju nytt oavsett var man är ny och oavsett hur länge du jobbat. Så tänkte jag i alla fall.. Om jag jobbat på t ex en lungmedicinsk avdelning så är jag ju ny på en gastrokirurgisk avdelning, oavsett om jag jobbat 4 månader eller 4 år.

    Lycka till!

    SvaraRadera